Instal·lacions

Disposem de 3.000m2 d’instal.lacions, el recolzament d'un equip de professionals i la constant incorporació de la tecnologia més actual. Dins de la nostra estructura productiva, disposem també de mitjans tecnològics propis per portar a terme la totalitat de les operacions que es requereixen per a la fabricació de tot tipus de retolació o element visual.

Dins les notres instal.lacions tenim diferents divisions:

Impressió digital

Estem incorporant nova maquinària per poder treballar amb amples de boca de 5.500 mm. Actualment disposem de una DGI d'amplada de 2.500 mm i una HP 9000 de 1.600 mm amb tintes solvents i ecosolvents per exterior.

chapa chapa chapa
chapa chapa chapa

Fresadora

Disposem d'una fresadora de control numèric de 3.000 x 2.000 mm per tallar materials com DM, Foam, metacrilat, acer inoxidable, llautó, etc.

chapa chapa chapa
chapa chapa

Xapa i metalisería

Tenim a disposició tant nostra com per a subcontractar a altres empreses una plegadora i una cisalla de tall amb control numèric de fins 4.000 mm de boca i 10 mm de espesor, així com de soldadura en diverses modalitats, elèctrica, tic, soplet, etc... muescadora, corvadora de xapes i perfils plans, cilíndrics i tubulars. També disposem de serres de tall per perfils de ferro, alumini i metalls varis.

chapa chapa chapa
chapa chapa chapa

Il.luminació

Disposem de tots els sistemes de il.luminació per rètols i altres elements publicitaris o de decoració com la tradicional fluorescència, sempre amb reactancies electròniques, el tub de neó amb equip de bufat i bomba de buit propis i la última tecnologia en leds amb més de 30 models diferents en els colors clàssics i en RGB, per poder assolir el color més aproximat al desitjat.

chapa chapa chapa
chapa chapa chapa
chapa

Pintura

A les nostres instal.lacions realitzem treballs de pintura i assecat al forn, tant de rètols i vehicles, com industrial. Per això, disposem d'una cabina de pintura d'automòbils i una altra per autocars i camions de grans dimensions.

Pintura Pintura Pintura

Quadrícula w+m: Disseny i programació web