Serralleria

PRODUCTES

MAQUINÀRIA

METALL

FABRIQUEM TOT TIPUS DE RÈTOLS

I donem solucions a projectes de canvis d’imatge. Treballem a partir d’originals aportats pel client tan sigui mitjançant professionals del disseny, decoradors o interioristes com amb propostes nostres a partir de la informació que ens dona el client.

Produïm el rètol des del començament del projecte passant per el disseny, la fabricació, la pintura, la il·luminació i el control de qualitat fins al muntatge o col·locació amb els operaris i sistemes d’elevació que pertoquin per cada cas.

Podem realitzar treballs de tall a làser de materials varis, metacrilat, inox, alumini, fusta, etc.

També disposem de materials acabats de PLV i expositors amb una gran diversitat de productes que comercialitzem.

Fem roll-ups de varies amplades i normalment sempre en tenim en estoc per donar un servei ràpid.

Per les empreses disposem d’un catàleg de senyalització d’emergència, obligació, prohibició, perill i senyals varis. 

FABRIQUEM TOT TIPUS D’ESTRUCTURES

Per a rètols, suports a mida, monòlits de gran format… Donem servei de maquinaria i soldadura a empreses de serralleria i de la construcció.

Disposem d’una plegadora de control numèric de 4000mm de boca i d’una cisalla de tall també de fins a 4.000mm i 10mm d’espessor, tot tipus de màquines de soldadura per diverses modalitats, elèctrica, tic, soplet, etc… muescadora, corbadora de xapes i perfils plans, cilíndrics i tubulars.

També disposem de serres de tall per perfils de ferro, alumini i metalls varis. Realitzem treballs especials en alumini, ferro, llautó, inoxidable, acer corten… Fem tot tipus de treballs a mida i treballs en sèrie sota comanda.

Obrir chat
Hola, ¿En què podem ajudar-te?
Horari d'atenció de 8:30h a 18:00h