Política de Qualitat

Pellisa Ràfols S.L, empresa dedicada al disseny, fabricació i instal·lació de rètols d’imatge corporativa, planxisteria i pintura de vehicles, som conscients de la importància de prioritzar conceptes de qualitat en la nostra activitat per assolir l’excel·lència i eficiència en els nostres serveis.

La gerència de l’empresa impulsa una política de qualitat, fonamentada en la implantació i manteniment d’un Sistema de Gestió de la Qualitat segons la Norma UNE/EN/ISO 9001. Alhora que assumeix el compromís de revisar-la permanentment per assegurar-ne l’adequació i millora continua dels processos i serveis.
La Política de Qualitat de Pellisa Ràfols, persegueix:

  • Complir la missió: Oferir sempre la solució que millor s’adapta a les necessitats dels nostres clients, treballant amb els millors materials i acabats del mercat i disposant de la millor tecnologia del sector per tal de seguir ampliant la tipologia producte i servei que demana el client.
  • Assolir la visió: Consolidar-nos com a empresa líder en el sector de la retolació a la comarca de l’Alt Penedès i creixement del negoci a tot el territori català.

Per això establim com a objectius prioritaris la millora continua del servei i el producte que oferim als nostres clients i el creixement el negoci a partir d’ampliar la nostra xarxa comercial i de col·laboradors per arribar a nous clients i consolidar els existents.

La Gerència adquireix el compromís de millorar de manera continua, proporcionant tots els mitjans materials i humans necessaris per complir amb aquesta política i complir amb els requisits aplicables a la organització. (27 de juliol de 2017, aprovat per gerència)

Pellisa Ràfols S.L., obté la certificació en ISO 9001:2015, fet que avala l’esforç continuat per millorar la qualitat dels nostres productes i el compromís de satisfer les necessitats dels nostres clients.

Obrir chat
Hola, ¿En què podem ajudar-te?
Horari d'atenció de 8:30h a 18:00h