Impresió

PROCÉS COMPET

MATERIALS

SENYALITZACIÓ

Impresio ECO - Pellisa Rafols

ÚLTIMA TECNOLOGIA

En plotters d’impressió amb varies amplades que ens permet realitzar treballs d’alta qualitat en impressió digital a partir d’un bon original, aconseguint d’aquesta manera reproduir imatges sobre gran varietat de suports rígids o flexibles, vinils en tota la seva àmplia gamma i varietat, lones, microperforats, etc. aconseguint amb cada un d’ells un resultat perfecte per a cada necessitat.

Som experts en l’aplicació de vinils i impressions sobre tot tipus de superfícies: parets, plaques, vehicles, tot tipus de rètols, vidres, aparadors…

Dissenyades pensant en el medi ambient

A més d’oferir una increïble qualitat d’imatge, consistència i durabilitat tant en interior com exterior, les tintes HP Latex amb base d’aigua ofereixen un atractiu perfil mediambiental.

Apte per a espais interiors als quals no poden arribar els solvents, com els sanitaris, escolar, despatxos: les tintes HP Latex amb base d’aigua són inodores.

Impressió més sana: sense necessitat d’una ventilació especial, sense etiquetes amb advertències de perill, ni HAP, sense níquel.

Aconsegueixi alts estàndards: les tintes HP Latex tenen els certificats UL ECOLOGO® i UL GREENGUARD GOLD i les impressions compleixen amb els criteris de AgBB.

Obrir chat
Hola, ¿En què podem ajudar-te?
Horari d'atenció de 8:30h a 18:00h